Pirjo Tani-Koivula

Pirjo Tani-Koivula

Hallituksen puheenjohtaja 2021.

Aloitin ratsastuksen vuonna 1975, 7-vuotiaana. Ensimmäisen oman hevoseni ostin 1991 ja sen jälkeen niitä on ollut kymmeniä. Herajoella olen ollut vuodesta 2002. Lusitanoihin tutustuin 2005 ja siitä eteenpäin olen keskittynyt niihin kasvattaen, myyden ja treenaten niitä. Lisää toiminnastani ProLusitano-sivuilla.

Terhikki Mäkelä

Terhikki Mäkelä
Hallituksen varsinainen jäsen, Sihteeri

Olen ratsastanut koko ikäni opiskeluaikoja lukuunottamatta. Olen maanviljelijän tytär ja isäni oli hevosmies ja halusi minusta hevostytön, jonka sitten saikin.

Olin 5 vuotias, kun aloiteltiin työhevosilla ja noin 9 vuotias kun isä osti vähän rauhallisemman suomenhevosen, jolla sain itsekseni sitten ratsastella.

Olen harrastanut WE-ratsastusta siitä lähtien, kun se Suomeen rantautui ja ollut siitä kovin innoissani.

Nyt olen hallituksessa ja hoidan sihteerin sekä tapahtumavastaavan töitä.

Pia Sandström

Pia Sandström
Hallituksen varsinainen jäsen, Taloudenhoitaja

Olen yrittäjä ja kahden lapsen äiti Sipoosta. Olen harrastanut hevosia 8-vuotiaasta asti. Nuorempana kilpailin sekä koulu- että esteratsastuksessa. Nykyään enää kouluratsastuksessa. Minulla on oma hevonen “Poksu” joka on ollut minulla varsasta asti. Perheeseen kuuluu myös kaksi shetlanninponia.

Working Equitationiin olen tutustunut Ami Sunnan kautta n 5 vuotta sitten hänen hevosellaan (kuvassa). Ami myös houkutteli minut mukaan Wefi ry:n perustamiskokoukseen ja sillä matkalla ollaan. Olen hallituksen jäsen ja taloudenhoitaja.

Tuija Savolainen

Tuija Savolainen

Olen aloittanut ratsastuksen alle 10-vuotiaana ja hevoset ovat kuuluneet elämääni siitä lähtien. “Tavallisempien” ratsatuslajien lisäksi olen harrastanut working equitationia ja historiallista ratsastusta useiden vuosien ajan. WE:ssa olen osallistunut kaikkiin tuomarikoulutuksiin ja vastaan tällä hetkellä suomalaisten sääntöjen laatimisesta ja päivittämisestä. Pidän WE-kursseja harrastajille sekä Wefi:n sääntökoulutuksia. Historiallisen ratsastuksen Suomen Mestaruuksissa Skill At Arms -luokissa olen sijoittunut neljästi hopealle ja kerran pronssille.

Ami Sunna

Ami Sunna
Hallituksen varsinainen jäsen, Seuratoimintavastaava, sääntöryhmän jäsen 2018-2019

Aloitin ratsastuksen v.69 Lahden Takkulassa. Kun valmistuin 8 vuotta myöhemmin ratsastuksen- ohjaajaksi (B.H.S.A.I), en ole juuri hevosetonta päivää kokenut. Ratsastuksenopettajaksi opiskelin ensimmäisten joukossa Ypäjällä, kun se vihdoin mahdollistui Suomessakin. Parikymmentä vuotta myöhemmin, jälleen ensimmäisten joukossa, osallistuin masterkurssille ja sain täten kansainväliset opettajaoikeudet. Olen kilpaillu kansallisella tasolla este- ja kouluratsastuksessa ja saanut SRL:n hopeamerkin kilpailusuoritusten perusteella. Viimeiset 8 vuotta repertuaariini on kuuluneet myös WE-kurssit, joita olen pitänyt jo lähes 30:lla eri tallilla Etelä-Suomessa!! Olen täydentänyt osaamistani osallistumalla kaikille Suomessa järjestetyille WE-tuomarointi-kursseille ja olenkin tuomaroinut jo useamman WE-kisan!! Olen toiminut 15 viimeistä vuotta itsenäisenä yrittäjänä.

Jaana Teräsaho-Harainen

Jaana Teräsaho-Harainen

Elämäni hevosreitti on Helsinki-Sipoo-Espoo-Saksa-Tuusula-Hattula. Vuodesta 1998 olen toiminut Jaatalli-ratsastuskoulun omistajana, toiminnanjohtajana sekä opettajana. Omia hevosia on 26 kpl. Olen erikoistunut barokkirotuihin (knabstrupper, PSL ja PRE) ja suomenhevosratsuihin. Nuorenpana valmentauduin koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa, nyttemmin kouluratsastuksessa ja WE:ssä. Nuorten hevosten koulutus on mieluisaa ja pitää minut aktiivisena. Suurin tavoitteeni hevosten kanssa ja ratsastuksessa on pysyä iloisena ja hyvällä asenteella toimivana!

Jenny Trogen

Jenny Trogen
+358 45 1209638

Ratsastuskouluyrittäjä, SRL I-tason valmentaja, WE ja koiluratsastus. PRE ja Warlander-kasvattaja.