Nora Brandt

Nora Brandt
Hallituksen puheenjohtaja, lajikomitean jäsen

Olen ratsastuskouluyrittäjä Stall Långvikissä Mustasaaressa. Valmentaudun aktiivisesti kouluratsastuksessa ja Working Equitationissa. Meidän ratsastuskoulussa WE on osana tuntien opetussuunnitelmaa alkeisryhmistä valmennusryhmiin. Pidän valmennuksia ja WE tunteja omalla tallilla ja Pohjanmaan alueella.

Puheenjohtajuuteeni kuuluu verkostoituminen Pohjoismaiseen WE yhteisöön ja toimin myös Suomen Ratsastajainliiton Working Equitation lajikomitean puheenjohtajana.

Tuija Savolainen

Tuija Savolainen
Hallituksen varsinainen jäsen, lajikomitean jäsen

Olen aloittanut ratsastuksen alle 10-vuotiaana ja hevoset ovat kuuluneet elämääni siitä lähtien. “Tavallisempien” ratsatuslajien lisäksi olen harrastanut working equitationia ja historiallista ratsastusta useiden vuosien ajan. WE:ssa olen osallistunut kaikkiin tuomarikoulutuksiin ja vastaan tällä hetkellä suomalaisten sääntöjen laatimisesta ja päivittämisestä. Pidän WE-kursseja harrastajille sekä Wefi:n sääntökoulutuksia. Historiallisen ratsastuksen Suomen Mestaruuksissa Skill At Arms -luokissa olen sijoittunut neljästi hopealle ja kerran pronssille.
X

Ami Sunna

Ami Sunna
Hallituksen varsinainen jäsen, lajikomitean jäsen

Aloitin ratsastuksen v.69 Lahden Takkulassa. Kun valmistuin 8 vuotta myöhemmin ratsastuksen- ohjaajaksi (B.H.S.A.I), en ole juuri hevosetonta päivää kokenut. Ratsastuksenopettajaksi opiskelin ensimmäisten joukossa Ypäjällä, kun se vihdoin mahdollistui Suomessakin. Parikymmentä vuotta myöhemmin, jälleen ensimmäisten joukossa, osallistuin masterkurssille ja sain täten kansainväliset opettajaoikeudet. Olen kilpaillu kansallisella tasolla este- ja kouluratsastuksessa ja saanut SRL:n hopeamerkin kilpailusuoritusten perusteella. Viimeiset 8 vuotta repertuaariini on kuuluneet myös WE-kurssit, joita olen pitänyt jo lähes 30:lla eri tallilla Etelä-Suomessa!! Olen täydentänyt osaamistani osallistumalla kaikille Suomessa järjestetyille WE-tuomarointi-kursseille ja olenkin tuomaroinut jo useamman WE-kisan!! Olen toiminut 15 viimeistä vuotta itsenäisenä yrittäjänä.

Jaana Teräsaho-Harainen

Jaana Teräsaho-Harainen
Varapuheenjohtaja, lajikomitean jäsen

Jaatalli ratsastuskoulu Hattulassa vuodesta 1998 (Kanta-Häme), jossa harrastan WE- lajia sekä opetan WE  tehtäviä ratsuhevosille ja oppilaille. Pidän tärkeänä hevosten ja ratsastajien henkistä hyvinvointia ja ilo on aina mukana toiminnassani.

X
X
X
X
X
X

Pia Sandström

Pia Sandström
Hallituksen varsinainen jäsen, rahastonhoitaja

Olen yrittäjä ja kahden lapsen äiti Sipoosta. Olen harrastanut hevosia 8-vuotiaasta asti. Nuorempana kilpailin sekä koulu- että esteratsastuksessa. Nykyään enää kouluratsastuksessa. Minulla on oma hevonen “Poksu” joka on ollut minulla varsasta asti. Perheeseen kuuluu myös kaksi shetlanninponia.

Working Equitationiin olen tutustunut Ami Sunnan kautta n 5 vuotta sitten hänen hevosellaan (kuvassa). Ami myös houkutteli minut mukaan Wefi ry:n perustamiskokoukseen ja sillä matkalla ollaan. Olen hallituksen jäsen ja taloudenhoitaja.

Hanna Niemi-Korpi

Hanna Niemi-Korpi
Hallituksen varajäsen, verkkosivut & sosiaalinen media

Olen harrastanut hevosia pienestä pitäen kunnes pidin lähes kymmenen vuoden tauon ratsastuksesta. Working Equitationiin pääsin tutustumaan ensimmäistä kertaa Stall Långvikissä pari vuotta sitten ja laji tuntui heti mielenkiintoiselta. Vuosi 2024 on ensimmäinen vuosi WeFi ry:n johtokunnassa.
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X

Anna Kalliosaari

Anna Kalliosaari
Hallituksen varsinainen jäsen, sihteeri

Esittely tulossa.
X
X
X
X
X

X
X
X
X
X
X

Jenny Trogen

Jenny Trogen
Hallituksen varsinainen jäsen, KIPA, lajikomitean jäsen

Ratsastuskouluyrittäjä, SRL I-tason valmentaja, WE ja koiluratsastus. PRE ja Warlander-kasvattaja.
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X

Anna Brännström

Anna Brännström
Hallituksen varajäsen, jäsensihteeri

Esittely tulossa.
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X